Adományozás

Kedves Szülők!

Bizonyára sokat hallott már gyermekétől a Kreatív órákról, a sok érdekességről és az újszerű élményekről amiben a gyermeke hétről hétre részt vesz. Amennyiben nem - úgy kérdezzen rá milyen amikor a művésszel dolgoznak együtt az osztályteremben?
Bizonyára özönleni fognak a különlegesebbnél különlegesebb történetek.

A Nagykovácsi Általános Iskolában indított Kreatív suliváró-sorozatban amelyben gyermeke is részt vesz, azért dolgozunk, hogy az oktatás merjen kockázatvállalásra, kihívásra ösztönözni a tanulót, és a kreativ képességek által olyan 21. századi kompetenciákra tegyen szert, amely elengedhetetlen a későbbiekben a munkaerőpiaci részvételhez, támogatva a képességeik fejlesztését a 21. századhoz ígazítva.

Emellett az osztály pedagógusaival közösen dolgozva olyan módszertan és szemlélet átadásán dolgozunk, ami a gyakorlatban mutatja meg hatékonyságát, és későbbiekben a pedagógus eszköztárában marad a fejlesztés.

Ezért kérjük önöket, hogy támogassák munkánkat, hogy biztosítani tudjuk gyermekeik számára a kreatív oktatást és a továbbiakban is meg tudjuk valósítani programjainkat.

A támogatást átutalhatja közvetlenül bankszámlaszámunkra:

Kreatív Tanulás és Oktatás Alapítvány
11600006-00000000-99160241
Adomány közlemény feltüntetésével.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy naprakész lehess a programjainkkal kapcsolatban. Ha új tréningünk indul, vagy képzett kreatív szakembereket keresünk fel tudjuk veled venni a kapcsolatot.