Művészeknek

Az alkotás többnyire magányos tevékenység, mindig tartogat valami újat és mindig újragondolásra késztet, a világ folyamatos megkérdőjelezése, ez nekünk művészeknek magától értetődő, de van akinek ezt a gondolkodásmódot, attitűdöt el kell sajátítania. Ebben tudsz te segíteni. A művészi képességeid, a kreatív gondolkodásmódod és a folytonos kérdésfeltevés hatalmas segítséget nyújthatnak diákok százainak. Egy könnyen elsajátítható módszertannal, rugalmas időbeosztással, a gyeremeki rácsodálkozás örömével, és folytotnos kísérletezéssel, ahová tényleg be tudod tenni saját magadat olyan munkalehetőséget kínálunk, ahol nem kell háttérbe szorítani a szakmádat, inkább megerősití művészi identitásod.

Programjaink

Tréningek

Van egy jó téma ötleted, vagy workshopod, amit szívesen megtartanál, csak ehhez nincs meg a megfelelő infrastruktúrád? Mi adjuk a helyet és a hátteret, segítünk meghírdetni és szerzünk hozzá résztvevőket.

Változatos korosztállyal dolgozhatsz és saját ötleteidet, elképzeléseidet tudod bevinni az osztályokba, egy olyan keretrendszer segítségével, amit könnyedén a magadévá tehetsz és ültetheted át gyakorlatba. Ha szeretsz gyerekekkel foglalkozni, ha érdekelnek a projektfeladatok, ha szereted látni a gyerekek kreatív megnyílvánulásait, ha szeretnél tevőlegesen részt venni az oktatás megújításában. ha folyamatos kisérletezésre, megujúlásra, problémamegoldásra vágysz, ahol a te képességeid döntő fontosságúak, akkor próbáld ki magad a Kreatív Partnerség programunkban.

Kreatív Partnerség

Tanulás Művészete

Szeretnél kisebb korosztállyal dolgozni egy olyan projekten, ahol kifejezetten tanulási képességeket fejlesztünk? Érdekel, hogy norvégia és angol kreatív szakemberek milyen feladatokat fejlesztettek ki, hogy az 1 -2. os korosztály koncentrációs képességét, kitartását, munkamemóriáját fejlessze? Akkor ez a program neked szól Hatalmas eszköztár bővítési lehetőség és érdekes kutatási háttérrel rendelkező projektben intenzív osztálytermi jelenlétben van lehetőséged kipróbálni magad.

Kortárs galériák, kiállítások, társadalmi kérdések és Európai kultúra, mindez egy olyan tréningkoncepcióban, ahol a művészet eszközeinek segítségével definiáljuk újra gyerekcsoportokkal, hogy mit is jelent mindez.

Művészetpedagógia

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy naprakész lehess a programjainkkal kapcsolatban. Ha új tréningünk indul, vagy képzett kreatív szakembereket keresünk fel tudjuk veled venni a kapcsolatot.