Szülőknek

Iskolai programjaink hidat teremtenek a szülők és az oktatási intézmények között, pozitívan hatnak a szülő-pedagógus viszonyra is. Célzott szülői tréningjeink abban segítenek, hogy a szülők otthon is támogatni tudják gyermekük tanulását, tanulási motivációját.

Programjaink

Tréningek

Szülőknek és diákoknak szóló egyéni trénigjeink elsősorban a tanulási motiváció erősítését célozzák, és lehetővé teszik, hogy mind a szülők, mind a diákok átéljék az ún. „nagyszerű tanulási élményt”. Ebben az új és izgalmas megközelítésben a tanuló maga a tanulás alapvető forrása, ahol az érzelmek elfogadása, a csapatmunka és a kockázatvállalás a tanulási folyamat szerves részét képezik.

Programunk 7 éve működik magyar iskolákban, ez idő alatt bebizonyosodott, hogy jobb képességűek, eredményesebbek, motiváltabbak, céltudatosabbak és magabiztosabbak lettek a foglalkozásainkon résztvevő diákok. Tanulmányi eredményük javult, egymás iránti empátiájuk nőtt. Az együttműködés kreatív szakemberek és pedagógusok között tantágyi keretben, a tanórákon zajlik, egy úfajta módszertan segítségével, amelynek a neve mutatja egyben a célt is: ez a jól működő osztályterem pedagógiája.

Kreatív Partnerség

Tanulás Művészete

Az óvodából iskolába való átmenet sokszor nagyon nehéz lehet a kisgyermeknek, új környezet, új elvárások, és a tanulás hogyanjáról szinte semmilen megfogható tudása nincsen. Programunk abban segít, hogy a művészet és kultúra segítségével olyan intenzív fejlesztésen viszi végig a kisiskolást, ahol célzottan a tanulás alapjául szolgáló koncentrációs képességét, munkamemóriáját, önuralmát és rugalmas gondolkodását fejlesztjük.

Művészetpedagógiai foglalkozásunk során a diákok és tanáraik kortárs művészeti központok, galériák munkatársaival együtt dolgoznak fel szaktárgyi tartalmakat, tanulási kérdéseket, s ezáltal olyan tanulási élményben lesz részük, amely során – a művészet és a kultúra segítségével – kizökkennek a megszokott tanulási rutinból és megtapasztalják az együtt-tanulás nagyszerűségét.

Művészetpedagógia

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy naprakész lehess a programjainkkal kapcsolatban. Ha új tréningünk indul, vagy képzett kreatív szakembereket keresünk fel tudjuk veled venni a kapcsolatot.