Művészet­pedagógia

Kortárs galériákkal, illetve művészeti projektekkel együttműködve olyan kreatív tanulói workshop sorozat, amely tanulási tartalmakat, szaktárgyi tudásanyagot, társadalmi kérdéseket a kiállítótt műalkotásokon keresztül egy közös alkotófolyamtban fedez fel diákokkal.

Programról

Mit jelent az európai kultúra? Mitől sokszínű Európa? Hogy néz ki Európai érzelmi térképe? A cukoripar fejlődése, egy videóinstalláció és egy 16 éves diák hogyan kerülhet egy térbe? Művészetpedagógiai programunkkal a kortárs képzőművészetet, aktívan alkotó alkotókat és iskolai diákokat hozunk egy térbe, ahol egy több modulból álló tréningsorozaton keresztül szereznek tudást szaktárgyi és társadalmi kérdésekről, egymástól tanulva, a művészet eszközeinek segítségével, olyan kortárs galériákban, amelyekkel alapesetben nem feltétlenül találkoznának.

Eredményeink

80

résztvevő
gyerek

6

résztvevő
Művészeti intezmény

10

résztvevő
művész

Miért Működik?

A Művészetpedagógia módszertanunk a jól működő osztályterem módszertanára épít, amelyet az összes programunkba alkalmazunk. Itt nem visszatérő gyerekcsoportokkal dolgozunk, hanem mindig egy adott osztály kapcsolódik be, általában egy-két foglalkozást tartunk az adott csoportnak. . Így a diákoknak egy olyan tanulási élményük lesz, ami kizökkenti őket a megszokottból a művészet és a kultúra segítségével.

Érdekel! Hogyan lehet rá jelentkezni?

A programok jelen pillanatban szervezés alatt vannak

Költségek

A programok általában pályázati finanszírozásból valósulnak meg. További részletekért keressen minket az info@kreativtanulasesoktatas.hu e-mail címen.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

A kreativitás nem a művészek kiváltsága, hanem minden gyermek és felnőtt teljesebb életének kulcsa