Kreatív Suliváró

Gyermeke iskolába készül? Akkor hozza el a Kreatív Suliváróra!

  • Kreatív képességfejlesztő feladatok kifejezetten nagycsoportosok számára
  • Hogyan kell jól tanulni? - Agyi végrehajtó funkciók (Önkontroll, gondolkodásbeli rugalmasság, munkamemória) fejlesztése
  • Önállóság és felkészülés az új élethelyzetre
  • Gyermeke megismerkedik Nagykovácsiban élő egykorú gyerekekkel
  • Péntek délután nem kell az oviban aludni :)

A Nagykovácsi Önkormányzat támogatásával elindul a Suliváró foglalkozás-sorozat Nagykovácsiban, a Kreatív Tanulás és Oktatás Alapítvány szervezésében, az Általános Iskola együttműködésével.

A kreativitás és a 21. századi képességek (együttműködés, képzeletgazdagság, kitartás, kiváncsiság, fegyelmezettség) olyan kulcsfontosságú készségek, amelyeket minden iskolába készülő gyermeknek feltétlenül szüksége van. Az önállóság és a koncentrációs képesség pedig nélkülözhetetlen az iskolaérettség eléréséhez, erre kiemelt hangsúlyt fektetünk.

A mesék és művészetek varázslatos világába kalauzoljuk a gyerekeket, ahol szabadon engedhetik fantáziájukat, felfedezhetik önmagukat, és észrevétlenül rengeteg dolgot tanulhatnak.

A képzés részeként elérhetővé tesszük egy chile-i kutatók által kifejlesztett játékos mérést is, amely visszajelzést ad arról, hogy gyermeke agyi végrehajtó funkciói (munkamemória, önkontroll, gondolkodásbeli rugalmasság) milyen szinten állnak.

 

Mikor, Hol, Kikkel?

A foglalkozásokat április 12. és május 31. között péntekenként tartjuk 13:30-14:30-ig a Nagykovácsi Általános Iskolában.

A Nagycsoportos gyerekeket az óvoda pedagógusai kísérik át az iskola épületébe, a szülőknek az iskolához kell érkezniük majd a gyerekekért.

A foglalkozást vezetik: Vladár Krisztina kreatív szakember, képzőművész valamint a Nagykovácsi Általános iskola pedagógusai (leendő első osztályos tanítók).

Első alkalom: Április 12. péntek

Helyszín:
Nagykovácsi Általános Iskola

Jelentkezési határidő:
Március 26. Kedd
Péntekenként 13:30-14:30-ig
csoportlétszám:
minimum 10 főtöl

24 000.- Ft

Jelentkezem a
Kreatív Suliváró
foglalkozásra

Töltse ki a jelentkezési lapot és munkatársunk felveszi önnel a kapcsolatot.

JELENTKEZÉSI LAP

Lemaradtál?
Vedd fel velünk a kapcsolatot!

A kreativitás nem a művészek kiváltsága, hanem minden gyermek és felnőtt teljesebb életének kulcsa