Tréningek

Pedagógusoknak

Tréningjeink és egyéni mentorálási tevékenységünk célja a pedagógusok munkájának és a kreatív oktatás tanórai bevezetésének szakmai támogatása, és az oktatási intézmények belső szakmai fejlődésének segítése. A programjaink alapjául szolgáló ún. „jól működő osztályterem” koncepciójára építve, valamint a kreativitás öt alappillérének megismerésén át konkrét módszertani eszközöket nyújtunk, amelyek beépíthetőek a pedagógusok osztálytermi működésébe.

Bevezetés a kreatív oktatásba pedagógus tréning

A 30 órás intenzív tréning bevezeti a tanárokat a kreatív oktatás elméletébe és gyakorlatába. Megismerteti a résztvevőkkel a Kreatív Partnerség program pedagógiai alapjául szolgáló ún. „jól működő osztályterem” koncepciót, valamint lehetővé teszi a kreativitás öt alappillérének megismerését, illetve ezek önálló alkotóelemeinek fejlesztését célzó tanórai feladatok tervezését. A képzésben részt vevők a tréning után a módszertani segédanyagot és tantárgyi bontásban mintafeladatokat is kapnak.

A sokszínű osztályterem

tanár és művész tréning: részletek hamarosan.

Egyéni pedagógus mentorálás

Lehetőséget kínálunk pedagógusok egyéni mentorálására, amely keretében részt veszünk a problémafeltárási folyamtban, feltérképezzük az eseti igényeket és fejleszteni kívánt területeket. A Kreatív Partnerség program pedagógiai alapjául szolgáló ún. „jól működő osztályterem” koncepciójára építve, valamint a kreativitás öt alappillérének megismerésén át konkrét módszertani eszközöket nyújtunk, amelyek beépíthetőek a pedagógusok osztálytermi működésébe.

Intézményvezetői tanácsadás

Lehetőséget kínálunk intézményvezetői tanácsadásra, amely keretében részt veszünk komplex intézmények problémafeltárási folyamtában, feltérképezzük az eseti igényeket és fejleszteni kívánt területeket. A Kreatív Partnerség program pedagógiai alapjául szolgáló ún. „jól működő osztályterem” koncepciójára építve, valamint a kreativitás öt alappillérének megismerésén át konkrét módszertani eszközöket nyújtunk, amelyek beépjthetőek az intézmények mindennapi működésébe.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

A kreativitás nem a művészek kiváltsága, hanem minden gyermek és felnőtt teljesebb életének kulcsa