Tréningek

Széles képzési palettát kínálunk a nagyszerű tanulási élményre vágyó gyermekektől kezdve, a hatékonyabb kommunikációra vágyó szülőkön át, a kreatív munkakörnyezet igényével fellépő vállalati szféra képviselőikig.

Programról

Kiemelt fontosságúnak tartjuk, hogy a programjaink során létrejött kreativitást fejlesztő eszközök és tréningek minden érdeklődő számára elérhetők legyenek. Az Alapítvány alapvetése, hogy napjainkban a munkaerő-piaci sikeresség záloga a kreatív skillek megléte, illetve a tanulási eredményesség is nagymértékben növelhető ezen kompetenciák fejlesztésének segítségével. Tréningprotfóliónkban megtalálhatók komplex intézményi, pedagógusi, szülői, tanulói, és vállalati tréningek is, valamint egyéni mentorálási lehetőséget is biztosítunk az érdeklődőknek.

Gyerekeknek

Foglalkozás sorozataink különböző korosztályú gyermemekek részére kínálják kreatív módszertanaink megismerését és alkalmazását iskolai környezeten kívül.

Szülőknek

Kreatív tanulás szülői tréning

Vállalatoknak

Kreativ problémamegoldás és innovatív munkakörnyezet. Motivált dolgozók és ötletgazdag meetingek.

Pedagógusoknak, intézményeknek

Bevezetés a kreatív oktatásba pedagógus tréning, A sokszínű osztályterem, Egyéni pedagógus mentorálás, Intézményvezetői tanácsadás

Művészeknek

Bevezetés a kreatív oktatásba művész tréning

Eredményeink

300

résztvevő

40

megtartott tréning

15

kepzett tréner

20

féle tréningkoncepció

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

A kreativitás nem a művészek kiváltsága, hanem minden gyermek és felnőtt teljesebb életének kulcsa